Forestillingevnen og din ansøgning

0
1526
visninger
Ansøgning
Ansøgning

Hver personalekonsulent er forskellige. Dermed er hver gennemgang af ansøgninger forskellige. Dette er noget du kan vende til din fordel.

Det grå område i hver ansøgningsproces er forestillingsevnen. Hver arbejdsgivers forestillingsevne tager over, når de læser din ansøgning. De prøver at male et billede af hvem du er. Om du passer ind i deres virksomhed og system.

Det lyder som et stort problem, at du generelt ikke kan kontrollere hvordan folk tænker og føler .

Ser du, hver arbejdsgiver kigger på forskellige dele af din ansøgning, og den vej danner sig et billede af dig. Den vej igennem kan de samtidig spørge dem selv en masse “hvorfor” spørgsmål.

“Hvorfor skrev personen lige præcis dette”, “Hvad sker der her”, “Hvorfor er der ikke brugt tid på grammatikken?” og “Hvorfor er denne ansøgning skrevet så analytisk og stivt?”.

For eksempel kunne de spørge sig selv, “Hvorfor er ansøgningen så rodet?”. De kunne tænke, er personen ikke opmærksom på detaljer og struktur?

Du forstår måske konteksten. Hver arbejdsgiver ser på din ansøgning forskelligt og spørger sig selv vidt forskellige spørgsmål. Alt er afhængig af forholdene og hvordan de fortolker din ansøgning.

Så, i den gode ansøgning ligger tricket i, at du formår at besvare alle de her spørgsmål positivt. Du skal påvirke arbejdsgiveren til at invitere dig til samtale, så du kan uddybe dine kompetencer.

Sæt dig i arbejdsgiverens sted. Se på om du får svaret på spørgsmålene, de måske kunne stille sig selv.

Det er svært, men det kan lade sig gøre!

Jeg håber det kunne bruges!

Skriv en kommentar, hvor du fortæller os hvordan du skiller dig ud, når du skriver en ansøgning.

Husk at følg os på Facebook og Instagram.

Mads

Forrige indlægTo tips til at pynte din ansøgning
Ideskaber af JobKandidaten! ❝Anerkend dig selv. Husk at fejre dine succeser, det styrker dit selvværd, når du anerkender og roser dig selv.❞ Jeg tror på personlig udvikling, og at alle folk er gode til et eller andet. Til dagligt vil jeg definere mig selv som en sofistikeret og konservativ jyde, der tager en dag af gangen og lever i nuet. Energisk, selvtillid og professionalisme er nøgleord for mig!
DEL

SKRIV ET SVAR

Indast venligst din kommentar.
Indtast venligst dit navn her